Lokacija Kontakt Centrala: 011 / 2068 250
Pratite nas      
ODELJENJE OPERACIONIH SALA

Načelnik:
Dr Dobrivoje Smiljković Glavna sestra:
VSS Vesna Panunović Telefoni:
+381 11 2068 332
+381 11 2068 319

Prim. dr Dragan Jeremić, zamenik načelnika

U okviru odeljenja operacionih sala nalazi se 5 operacionih sala i poseban sektor za sterilizaciju hirurškog materijala. Svaka operaciona sala je opremljena tako da se u njima mogu raditi sve vrste ginekoloških operacija, kako klasičnim operativnim rezom, tako i laparoskopski , kao i vaginalnim pristupom.  

Sale su opremljene najmodernijim hirurškim stolovima, osvetljenjem, hirurškim instrumentima i uređajima i aparatima za anesteziju.

Godišnje se na ovom odeljenju  zbrine preko 3700 pacijenata.

Imajući u vidu specifičnost i vrstu tretmana, kao i odgovornost za pacijente koji zahtevaju posebnu negu, rad na Operativnom odeljenju je vrlo odgovoran i zahtevan. I pored toga, zahvaljujući dobroj organizaciji rada, koordinaciji osoblja i kosultativne uloge internista i anesteziologa, Operativno odeljenje prati standarde u medicinskoj praksi i daje odlične rezultate.

Medicinsko osoblje snabdeveno je veštinom, znanjem i stručnim iskustvom kao i brzinom i spretnošću, te se svakoj pacijentkinji pruža maksimalna pažnja, nega i lepa reč, koja im je nekada potrebnija od terapije.