Lokacija Kontakt Centrala: 011 / 2068 250
Pratite nas      
Novi izgled sobe za otpust beba

Otpust beba je veoma radostan trenutak za sve roditelje pa i njihove nabliže, jer to doživljavaju kao svečani čin - izlazak sa klinike i ulazak u njihov dom po prvi put. Dnevno se u GAK Narodni front rodi 20-30 beba, što znači da ih u proseku toliko i izađe iz naše klinike svakog dana, pa i vikendom.

Iz tog razloga, želja nam je bila da im taj svečani trenutak upriličimo i da odavde izađu iz prostorije koja odiše vedrinom i radošću, uz večite dečije stihove iz pera J.J. Zmaja i Mike Antića.

Od januara do kraja avgusta 2014. godine se u Narodnom frontu rodilo više preko 4.000 beba, dečaka nešto više od devojčica, što ukazuje da ćemo verovatno ove godine imati otprilike isti broj beba  kao i prošle godine, kada je na našoj klinici rođeno 6872 bebe.

S tim u vezi, radimo stalno na tome da oplemenimo prostor za sve buduće mame i njihove bebe, kao i za žene koje iz zdravstvenih razloga borave na klinici. Uređenje i projektzi slične namene su delom finansirani i od strane kompanija ili pojedinaca koji žele da doprinesu poboljšanju uslova za rad. Ovom prilikom im zahvaljujemo i verujemo da ćemo nastaviti da vas prijatno iznenađujemo vestima iz klinike.

ZAHVALJUJEMO SE MCG GROUP - PHILLIPS AVENT NA NESEBIČNOJ PODRŠCI