Lokacija Kontakt Centrala: 011 / 2068 250
Pratite nas      
Donacija kolica za anesteziju

Danas je u GAK „Narodni front“ organizovana primopredaja donacije savremenih kolica za anesteziju, koja znatno olakšavaju rad anesteziologa i anestetičara u GAK Narodni front. Time se na indirektan način utiče na bezbednost rada na kinici, pa samim tim i kvalitet lečenja pacijenata, jer je značaj njihove namene u tome što se u posebnim pregradama omogućava razvrstavanje lekova kao i svođenje akcidentalnih situacija i infekcija na minimum. Lako su mobilna i prenosiva što značajno olakšava rad u operacionim salama. Ovo su prva kolica te namene u GAK Narodni front.

Donaciju vrednu 350.000 dinara je obezbedila Grupa za SPEKOF - najveća i najbrojnija studentska organizacija na Ekonomskom fakultetu Univerziteta u Beogradu.

Tom prilikom, načelnik odeljenja anestezije, dr Mijomir Paštar, zahvalio se na humanom gestu i vrlo korisnoj opremi kojoj je još danas našao mesto u porodilištu i operacionoj sali. Predstavnici Grupe za SPEKOF su sa zadovoljstvom predali donaciju klinici, napominjući da je ovaj vid humanitarne pomoći već postao njihova tradicija i da kad god prikupe novac, trude se da pomognu nekoj od institucija kojima je pomoć potrebna.