Lokacija Kontakt Centrala: 011 / 2068 250
Pratite nas      
ART/Vantelesna oplodnja / In vitro fertilisation

JER STVARANJE NOVOG ŽIVOTA NIJE SAMO NAŠ POSAO, VEĆ I NAŠA STRAST...

I tako je još od PRVE VANTELESNE OPLODNJE u Republici Srbiji obavljene davne 1986.godine I TO BAŠ U KLINICI „Narodni front“!

ZAŠTO ZA PROCEDURU VANTELESNE OPLODNJE ODABRATI „NARODNI FRONT“?

BEZ ČEKANJA, VRHUNSKI REZULTATI! Povećanjem kapaciteta rada ukinuli smo čekanje za vantelesnu u Ginekološko-akušerskoj klinici „Narodni front“ i poboljšali uspešnost vantelesne oplodnje. Individualni pristup svakom pacijentu omogućava najbolje rezultate vantelesne oplodnje, o čemu govore zvanični podaci državnih institucija i publikacije u najboljim stručnim međunarodnim časopisima.


NAJSAVREMENIJA OPREMA i NAJBOLJI STRUČNI KADROVI! Kao ustanova tercijarnog nivoa zdravstvene zaštite, kod nas rade eksperti (ginekolozi, subspecijalisti fertiliteta i steriliteta, ESHRE sertifikovani embriolozi) koristeći najbolju medicinsku i laboratorijsku opremu. Kod nas se upućuju, zbrinjavaju i leče najteži pacijenti iz ostalih državnih i privatnih klinika u Republici Srbiji i i okolnih zemalja.

UZ VAS SMO U SVAKOM MOMENTU! O vama će u početku našeg zajedničkog puta brinuti najveći stručnjaci u oblasti steriliteta. Pozitivan test na trudnoću biće samo naš zajednički prvi cilj. Brigu o vama potom preuzimaju eksperti za vođenje trudnoće (bilo nekomplikovane, bilo visokorizične) korišćenjem najsavremenije prenatalne dijagnostike, eksperti za porodiljstvo (imamo najveće iskustvo u porođajima i epiduralnoj anesteziji), a na kraju će o vašoj bebi brinuti naši eksperti neonatolozi.


VRHUNSKA i SVEOBUHVATNA PRIPREMA ZA VANTELESNU OPLODNJU! Dugo godina uspešno obavljamo sve dijagnostičke procedure (Histerosalpingografija - HSG, Saline infusion sonohysterography- SIS, ultrazvučna doppler, 2D i 3D dijagnostika), medikamentozno i operativno (otvorene, laparoskopske i histeroskopske operacije) lečenje tokom pripreme za vantelesnu oplodnju. Organizam je jedinstvena celina i zahteva sklad svih njegovih funkcija. Zato u pripremi naših pacijenata učestvuju i stručnjaci drugih oblasti medicine (hematolozi, endokrinolozi, imunolozi, anesteziolozi i drugi). Opsežna priprema omogućuje odabir za vas najboljih metoda vantelesne oplodnje, a istovremeno omogućava i brigu o vašem zdravlju, kako biste dobro podneli i izneli vašu trudnoću!


VRHUNSKI EMBRIOLOZI! Umetnost stvaranja i ispravan izbor najkvalitetnijih embriona ključan je za uspešnu trudnoću. Kod nas skoro svaki pozitivan test na trudnoću završi i kliničkom trudnoćom.


PROFESIONALNI i BRIŽAN PRISTUP! Od medicinskih sestara pored profesionalne medicinske imaćete i emocionalnu podršku!


EMBRYOGLUE, NAJKVALITETNIJI MEDIJUMI I KATETERI! Prilikom kolekcije jajnih ćelija, primene ICSI i IVF metoda, kultivacije embriona, embriotransfera, zamrzavanja i odmrzavanja embriona, koristimo najkvalitetnije medijume (uključujući i EmbryoGlue) i katetere najprestižnijih svetskih proizvođača.


MI SMO ISPRED VREMENA! Iako nismo u Evropskoj uniji, naša laboratorija ispunjava najstrožije zahteve propisane direktivama Evropskog parlamenta (Directive 2004/23/EC of the European Parliament and of the Council of 31 March 2004 on setting standards of quality and safety for the donation, procurement, testing, processing, preservation, storage and distribution of human tissues and cells). Republika Srbija je uložila značajna sredstva u renoviranje odeljenja i kupovinu najsavremenije opreme. Naša laboratorija ispunjava najstrože svetske standarde, što podrazumeva i postojanje takozvanih čistih soba sa natpritiskom, centralnom klimatizacijom i sterilizacijom vazduha preko 99%! Mogućnost štetnog uticaja sredine na jajne ćelije, spermatozoide i embrione je sveden na minimum!

Naša klinika ostvaruje značajne rezultate kroz rad Odeljenja za artificijelnu reproduktivnu tehniku sa dnevnom bolnicom, jer se u procesu vantelesne oplodnje ostvari 52% kliničkih trudnoća koji učestvuju u programu Republičkog fonda za zdravstveno osiguranje. Visok nivo uspešnosti rezultat je posvećenosti i profesionalnosti tima Odeljenja za vantelesnu oplodnju, kao i podrške klinike, Ministarstva zdravlja i RFZO.

Uputstvo za pripremu za komisiju

Spisak analiza za parove sa doniranim jajnim ćelijama

Spisak analiza za parove sa doniranim spermatozoidima

Spisak analiza za žene bez partnera sa doniranim spermatiozidima

Anketa za komisiju

Odeljenje za artificijelne tehnologije (ART)

In vitro fertilisation department (IVF)

VIDEO - VTO Narodni front Prof. Vasiljević i klinički embriolog Ana Jeremić

VIDEO - VTO Narodni front, akcija ,,Da nas je više", dr Perović